Reset Password

Apartamente și vile

Verificăm pentru tine toate proprietățile listate
Rezervă acum
Caută apartament

Despre noi

Standarde

Echipa Paradis Apartments verifică atent fiecare proprietate inclusă în sistem pentru a se asigura că respectă cele mai înalte standarde de calitate și curățenie, astfel încât dumneavoastră să vă bucurați de o vacanță perfectă la malul mării. Pentru profesioniștii Paradis Apartments, agenți de turism cu experiență vastă pe litoral, fiecare amănunt este deosebit de important, iar faptul că un apartament este listat în sistemul nostru de rezervări arată faptul ca a trecut toate verificarile echipei noastre. 

“Apartamente alese,
pentru experiențe extraordinare!”

Verific fiecare apartament ca și cum m-aș muta acolo pentru o viață. Astfel sunt sigură că fiecare dintre proprietătile listate pe platforma noastră va transforma vacanța turiștilor cazați acolo într-o experiență deosebită.
MariA

PoziȚie

Alegem apartamentele astfel încât să fie cât mai aproape de plaje. Suprafețele generoase, balcoanele cu vedere la mare, precum și zonele în care se află apartamentele noastre fac ca vacanța dumneavoastră să fie de excepție. 

DotĂri

Ne asigurăm că apartamentele îndeplinesc standarde de confort deosebite iar facilitătile oferite turistilor satisfac și cele mai exigente gusturi. Designul modern și funcțional, aparatura electronică si electrocasnică de calitate atrag an de an toi mai mulți turiști spre acest tip de cazare.

ofertĂ

Deoarece gestionăm peste 100 de apartamente și vile suntem gata să va oferim un raport pret calitate excelent. Agenții Paradis Apartments vă vor oferi toate informațiile de care aveți nevoie astfel încât alegerea dumneavoastră sa fie cât mai corectă.  

Descoperă apartamentele noastre

Eleganță, bun gust, facilitați de top, poziție excelentă – peste 100 de apartamente la malul mării!

de la 54 € /day
2 dormitoare
Max. 6 oaspeți
de la 46 € /day
1 dormitor
Max. 5 oaspeți
de la 45 € /day
1 dormitor
Max. 4 oaspeți
de la 42 € /day
1 dormitor
Max. 5 oaspeți
de la 38 € /day
1 dormitor
Max. 4 oaspeți